Українцям тепер набагато простіше отримати візу до Швейцарії

Між Україною і Швейцарією задіяло угоду про спрощення візового режиму. Напередодні український Кабінет міністрів прийняв рішення ратифікувати угоду зі Швейцарією, яким радикально спрощується процедура оформлення віз в одну з найбільш багатих країн світу. Рішення про схвалення міжурядової угоди про спрощення візового законодавства було прийнято в Україні на поточному тижні.

соглашение об упрощении визового режима со ШвейцариейЗазначимо, що сама угода про лібералізацію візової політики між Києвом і Берном було укладено в Києві ще 7 червня. Сторони домовилися про розширення категорій громадян, які користуються спрощеними правилами оформлення візи, а також скорочення часу розгляду заяв про видачу віз. Також українці більше не будуть платити візовий збір у посольстві Швейцарії.

Сторони домовилися про розширення категорій громадян, які користуються спрощеними правилами оформлення візи, а також скорочення часу розгляду заяв про видачу віз. Також українці більше не будуть платити візовий збір у посольстві Швейцарії. Нагадаємо, що право безвізового відвідування Швейцарії мають лише ті українці, хто оформив біометричний паспорт. Власники документів старого типу були змушені діяти згідно з традиційною процедурою.

Якщо ж ви хочете отримати роботу в Швейцарії, то ресурс www.eurabota.ua вам в цьому допоможе! Так, вакансії з цієї країни доступні на нашій сторінці “Робота в Швейцарії“.