Мешканці США за високоосвічених іммігрантів

Переважна більшість американських громадян позитивно ставляться до імміграції людей з інших країн з високим рівнем освіти.

Соціологічне дослідження центру Pew показало, що 78 відсотків жителів США підтримують імміграцію в країну людей з вищою освітою.

Такі ж настрої спостерігаються і серед громадян інших розвинених країн: Швеції, Великобританії, Канади, Німеччини, Австралії.

Серед тих, хто найбільш активно підтримує імміграцію кваліфікованих фахівців, дорослі люди з вищою освітою і доходом вище середнього.

Підсумки дослідження показали, що близько третини американських іммігрантів мають високий рівень освіти. Виходить, що в Сполучених Штатах на сьогодні рівень освіченості іноземних громадян, які приїхали в країну, набагато нижчий, ніж в інших розвинених країнах, орієнтованих на залучення великої кількості іммігрантів.

Нагадаємо, раніше ми писали про нові правила отримання робочих віз в США типу Н1-В, які анонсував президент Дональд Трамп. Власники цих віз матимуть шанс на отримання громадянства США.