Торговельній мережі Walmart потрібні досвідчені водії вантажівок

Відмінну заробітну плату пропонує водіям вантажівок гігант роздрібної торгівлі Америки компанія Walmart.

В цьому році компанія Walmart буде активно поповнювати штат водіїв. На сьогоднішній день в компанії працює близько 8 тисяч водіїв вантажівок. Для того, щоб заповнити всі вакансії, в 2019 році потрібно найняти ще 900 фахівців. Для тих водіїв, які працюють в компанії, планується суттєве підвищення заробітної плати до 87,5 тисяч гривень.

Великий дефіцит досвідчених працівників змусив керівництво торгового гіганта ініціювати програму по найму додаткової робочої сили. Для цього було анонсовано підвищення заробітної плати і спрощення процедури прийому на роботу. Незважаючи на те, що в минулому році було прийнято на роботу понад 1,4 тисячі водіїв, вакантних місць залишилося ще дуже багато.

Оскільки торговельна мережа постійно розширюється, а на пенсію щороку виходить велика кількість водіїв, потреба в нових фахівцях не тільки не зменшується, але й збільшується.

Середня заробітна плата водія в США набагато менша, пропонованої компанією Walmart. Крім гідної оплати праці, водіям надається відпустка тривалістю 21 день, стабільний робочий графік і різні щоквартальні бонуси.

Однак влаштуватися водієм вантажівки в компанію зовсім непросто. Майбутній співробітник повинен мати досвід роботи в сфері комерційних вантажоперевезень від 30 місяців і не порушувати правила дорожнього руху понад три роки.

Нагадаємо, раніше ми писали про 312 тисяч вакансій, які в грудні 2018 року запропонували претендентам американські роботодавці.