Найкраще у світі співвідношення між роботою і дозвіллям іноземні працівники мають у Данії

Найкращим чином в порівнянні з іншими країнами відчувають себе трудові мігранти, які приїхали в Данію, про це свідчать підсумки нещодавнього соціологічного дослідження компанії InterNations.

Дания фото

У проведеному опитуванні взяли участь близько 13 тисяч респондентів з 188 країн світу. Їх попросили дати оцінку сорока аспектів життя за кордоном за шкалою від 1 до 7. Ці дані використовувалися експертами компанії для обробки і створення рейтингів за шістьма різними показниками, а саме: якість життя, легкість поселення, робота за кордоном, сімейне життя, фінанси і вартість життя.

Робився акцент на особисту думку опитуваного, за підсумками обробки результатів Данія виявилася на першому місці по показників балансу між роботою і дозвіллям.

Переважна більшість іноземних громадян, які приїхали працювати в Данію (76%), заявили, що задоволені тим балансом, який дотримується між часом, проведеним на роботі і дозвіллям, а 82% заявили, що цілком влаштовує тривалість робочого тижня, яка в Данії становить 40 годин.

У глобальному масштабі експати, які працюють повний робочий день, проводять в середньому 44,3 години в тиждень на роботі: близько 60% з них задоволені своїм балансом між роботою і життям, а також їх робочим часом (61%).

У п’ятірці кращих країн для трудових мігрантів: Бахрейн, Норвегія, Чехія і Нова Зеландія.

Джерело: www.eurabota.ua