У Кентуккі вже 74 жертви торнадо

“Влада заявила, що хвиля торнадо, що охопила шість штатів США, забрала життя щонайменше 74 людей у ​​Кентуккі, тоді як ті, кому пощастило вижити неушкодженими, відчинили свої двері для жертв, чиї будинки були зруйновані, а сотні раптово бездомних сховалися у сховищах”, – повідомляє Reuters.

За словами губернатора Кентуккі Енді Бешера, кількість загиблих, ймовірно, зросте, оскільки 109 людей залишаються безвісти.

Вік загиблих коливається від 5 місяців до 86 років.

На тлі бурі емоцій владі важко визначити точну кількість загиблих. Груди щебеню, перебої у роботі мобільного зв’язку та кількість людей, що ховаються у друзів та родичів, ускладнюють спроби впізнати загиблих.

Але більше не очікується смертей від зруйнованої свічкової фабрики після того, як представник компанії повідомив, що загинули лише вісім людей. У свій час були побоювання, що там під завалами поховані десятки.

По всьому Кентуккі сусіди та волонтери працювали, щоб розмістити, нагодувати та запропонувати будь-яку іншу допомогу тим, чиї будинки пошкоджені, зруйновані чи позбавлені електрики.