Туман – ймовірна причина аварії вертольота Кобі Брайанта

За попередніми даними, причиною аварії вертольота, в результаті якого загинув Американська баскетбольна суперзірка Кобі Брайант, був туман і зниження видимості.

Національна комісія з безпеки транспорту повідомила, що направила команду для розслідування аварії. В результаті інциденту загинули ще вісім осіб, у тому числі його 13-річна дочка Джіана. Ніхто не вижив після аварії.

41-річний Брайант подорожував на приватному вертольоті “Сікорський”, який з невідомих причин втратив висоту, розбився і загорівся. За повідомленням BTV, аварія сталася навколо пагорбів в районі Калабасас на північний захід від Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія.

“Я чув шум вертольота. Він летів дуже низько, було туманно. Я бачив, що він летів дуже низько, і щось не так було з двигуном. Хвіст не рухався належним чином. Приблизно через двадцять секунд я почув вибух”, – розповідає свідок інциденту. Сотні знаменитостей зі світу спорту, політики, кіно, музики та мистецтва висловили свій жаль у соціальних мережах через втрату Кобі Брайанта.

Тисячі фанатів збираються в культових місцях по всьому світу, щоб висловити своє горе і повагу до легенди баскетболу.

Президент Дональд Трамп “твітнув”, що смерть Кобі Брайанта була “жахливою новиною”. CNB написав у заяві, що вони були “спустошені трагічною втратою”.

Багато баскетбольних ігор були перервані хвилиною мовчання за Брайантом. Нью-Йоркський “Медісон-Сквер-Гарден” сяяв фіолетовим і золотим в пам’ять про покійну спортивну легенду.