Стрілянина на військовій базі в Техасі

“Військова база в Сан-Антоніо, штат Техас, була заблокована в середу через перестрілку”, – повідомляє ТАСС.

«Було оголошено активне попередження про відкриття вогню по всьому персоналу на спільній базі Сан-Антоніо-Лейкленд. Весь персонал повинен вжити негайних заходів, щоб заблокувати і сховатися. Тривога не є навчальною тривогою», – йдеться в заяві бази.

Пізніше з’ясувалося, що ніхто не постраждав в результаті стрілянини на військовій базі в Сан-Антоніо. Підполковник Брайан Лавлейс заявив на прес-конференції, що військові розслідують інцидент. За його словами, близько 11:50 за місцевим часом (22:50 за київським часом) надійшов сигнал про те, що одну з будівель на базі обстріляли і військові виявили сліди від куль.

«На щастя, повідомлень про жертви не надходило, ми розслідуємо і намагаємося підтвердити, що стрілянина велася з-за меж бази», – сказав Лавлейс. Бойова готовність на базі вже скасована.

На черговому брифінгу офіційний представник Пентагону Джон Кірбі не став коментувати ситуацію зі стріляниною, порадивши шукати відповідь безпосередньо у керівництва бази. «У них є більше інформації, і я впевнений, що в міру розвитку подій вони розкажуть більше», – заявив він.