Сенатор Сандерс: США допоможуть Росії з альтернативними джерелами енергії

Сенатор штату Вермонт Берні Сандерс вважає, що Сполучені Штати повинні допомогти іншим країнам, включаючи Росію, в розробці технологій, необхідних для переходу на альтернативну енергетику. Про це заявив політик, який претендує на те, щоб бути кандидатом від демократів на пост президента Сполучених Штатів у четвер під час заяви в Нью-Гемпширі, повідомляють CNN і ТАСС.

«Зміна клімату – це не просто проблема для Америки, це глобальна проблема», – сказав він. Сандерс підкреслив, що США повинні ширше використовувати поновлювані джерела енергії. За його словами, це створить мільйони нових робочих місць.

За словами сенатора, Сполучені Штати повинні випередити весь світ в цій області. Сандерс закликав працювати з Китаєм, Росією, Індією, Пакистаном і Бразилією, щоб допомогти їм з технологіями, які їм необхідні для перетворення енергетичного сектора, необхідного для порятунку світу.

Демократи регулярно критикують адміністрацію чинного президента США Дональда Трампа за вихід його країни з Паризької кліматичної угоди.