Памела Андерсон розлучилася зі своїм чоловіком після 12 днів шлюбу

Памела Андерсон розлучилася зі своїм чоловіком, знаменитим голлівудським продюсером Джоном Пітерсом, всього через 12 днів після їхнього весілля.

Зірка Baywatch підтвердила, що їй і Джону «Знадобилося деякий час на те, щоб розлучитися і переосмислити те, що вони хочуть один від одного». Це відбувається менш ніж через два тижні після їхнього весілля наприкінці січня.

У заяві для The Hollywood Reporter Памела Андерсон сказала: “життя – це подорож, а любов – це процес. Враховуючи цю універсальну правду, ми вирішили відкласти набуття чинності свідоцтва про шлюб і докласти більше зусиль до процесу створення нашого шлюбного союз”.

Памела і Джон, які, швидше за все, не подали юридичні документи на свідоцтво про шлюб, вперше зустрілися більше 30 років тому, але офіційно оголосили про свої стосунки місяць тому і одружилися в Малібу 20 січня.

На весіллі 74-річний голлівудський продюсер сказав «що ” Памела ніколи не використовувала весь свій потенціал в якості актриси. Її популярність ще належить розкрити. У неї багато талантів, а не тільки ті, які видно очима».

“Всюди красиві дівчата. Я міг би вибрати іншу, але протягом 35 років я хотів тільки Памелу. Вона мене вражає. Вона надихає мене. Я люблю її, і я зроблю її своєю принцесою”»

52-річна Памела написала в соціальних мережах: «Джон – перший» поганий хлопець ” Голлівуду. Я люблю його глибоко, як члена моєї сім’ї. Він ніколи не зраджував мене, і мені пощастило – доказ того, що у Бога є план».

BGNES згадує, що колишня зірка Beach Lifeguard Памела Андерсон вийшла заміж за відомого голлівудського продюсера Джона Пітерса на секретній церемонії в Малібу 20 січня.

Пара влаштувала Романтичне весілля на таємній церемонії в Малібу, на якій були присутні дорослі сини Памели, Брендон і Ділан, а також колишня дружина Пітерса разом зі своїми дочками Кейлі і Скай.

Джон, який став продюсером фільму Бредлі Купера “Народжена зірка”, який отримав Оскар в 2019 році, підтвердив, що він і Памела одружилися.

52-річна Памела також підтвердила новину про весілля і випустила заяву у формі вірша, в якому говорилося, що пара «любить беззастережно».