Чергова стрілянина в американській школі. Один з поранених учнів помер

Один учень загинув, і, щонайменше, шість отримали поранення в результаті стрілянини в середній школі на ранчо Хайлендс, недалеко від Денвера, штат Колорадо. Це не єдиний подібний інцидент в США в останні дні.
Подія сталася у вівторок вдень за місцевим часом в школі STEM. «У нас вісім поранених», – сказала Холлі Ніколсон-Клутьє, прес-секретар місцевої поліції. За даними місцевих ЗМІ, четверо поранених перебувають у критичному стані, один з них загинув. Агентство Рейтер заявило, що це був 18-річний учень.
Відразу після початку стрілянини деякі учні самі втекли з будівлі, інші були доставлені автобусами в окрему будівлю, в якій вони чекали своїх батьків.
На місце події державні органи направили додаткові підрозділи поліції. Шкільний комплекс на Ранчо Хайлендс, де знаходяться дитячий садок і початкова школа, був оточений, і у всіх приміщеннях був проведений обшук.
Нападниками були учні старших класів. Один 18 років, інший неповнолітній. Ніхто з них не постраждав. Обидва були заарештовані.
Ведеться розслідування. На даний момент невідомо, які були мотиви злочинців.
Білий дім висловив співчуття. «Ми постійно на зв’язку з місцевими та державними органами влади. Президент стежить за ситуацією »,- сказав представник президента США Джадд Дір.