Байден призначив транссексуала на посаду заступника міністра охорони здоров’я. Твіттер заполонили жарти

“Обраний президент США Джо Байден оголосив, що призначив Рейчел Левін заступником міністра охорони здоров’я”,- повідомляє Associated Press.

Левін, 64-річний педіатр і професор університету, була призначена директором Департаменту охорони здоров’я Пенсільванії губернатором Демократичної партії Томом Вульфом у 2017 році. Вона також кілька разів отримувала підтримку від контрольованого республіканцями Сенату штату.

“Доктор Рейчел Левін забезпечить тверде керівництво і ключові знання, необхідні нам для подолання цієї пандемії – незалежно від раси, релігії, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності або інвалідності – і задовольнить потреби країни в галузі охорони здоров’я”, – стверджує Байден.

«Це історичний і дуже грамотний вибір, зроблений на підтримку нашого керівництва в області охорони здоров’я», – додав він.

Однак користувачі соціальної мережі Twitter тут же почали над нею жартувати. Одним з найпопулярніших жартів був жарт про її схожість з одним із засновників США Бенджаміном Франкліном.