Інвестиції у великі автомобільні дороги Великобританії

Уряд Сполученого Королівства починає проводити консультації з представниками місцевої влади та бізнесу про те, які дороги, у яких напрямках краще всього підійдуть для включення в нову мережу великих доріг країни.

Окрім прямих інвестицій, які підуть на розширення дорожнього полотна для збільшення пропускної спроможності, використання технологічних поліпшень з метою підвищення рівня безпеки для всіх учасників дорожнього руху, ремонт та реставрація цілих ділянок дорожнього покриття, які не підходять під нові вимоги, розвиток і збільшення мережі великих автомагістралей дасть можливість створити тисячі нових робочих місць, які так чи інакше пов’язані з інфраструктурою.

дорожное движение в ВеликобританииКожна успішна заявка буде давати право на надання 100 мільйонів фунтів стерлінгів державного фінансування за пропозиціями і допоможе скоротити перевантаженість інших автомагістралей і створити умови для стабільного економічного зростання.

Міністр транспорту Кріс Грейлінг наголосив: «протягом десятиліть ці основні місцеві дороги були недостатньо забезпечені і не підтримувалися належним чином. Нові інвестиції поліпшать якість доріг, а також дозволять побудувати нове житло та створити робочі місця».