Гаррі і Меган скаржаться на відносини палацу після відокремлення від сім’ї

Королева Єлизавета і королівська сім’я відносяться до Гаррі і Меган інакше, в порівнянні з іншими членами сім’ї, йдеться в окремій заяві на їхньому сайті, пише BGNES з посиланням на Daily Mail. Згідно з джерелами в палаці, пара має на увазі принцесу Беатрису Йоркську і принцесу Євгенію Йоркську.

У своєму повідомленні Меган і Гаррі пишуть: “Хоча серед інших королівських осіб не було прецедентів пошуку роботи на повну ставку за межами королівської установи, для герцога і герцогині Сассекських був введений 12-місячний випробувальний термін і ряд обмежень”.

Після відходу в якості старших членів королівської сім’ї, пара була позбавлена привілеїв і можливості мати представницькі посади від імені королеви. Принцеси Беатріса і Євгенія, дочки другого сина королеви принца Ендрю і його дружини Сари Фергюсон, не вважаються старшими членами королівської династії і тому не повністю зайняті королівськими обов’язками. Навпаки, дві принцеси, які займають дев’яте і десяте місце в черзі на трон, працюють повний робочий день.

Принцеса Беатриса працює в приватних компаніях бізнес-консультантом. Принцеса Євгенія також працює менеджером Швейцарської галереї сучасного мистецтва. В даний час сестри рідко відвідують королівські заходи, але щорічно вони є гостями щорічних вечірок в саду, організованих королевою. У заяві Меган і Гаррі говориться, що принц залишається шостим у черзі на престол і збереже свій військовий титул, і що вони як і раніше мають право на особисту охорону.

За неофіційними даними, сума, яка, як очікується, буде розділена порівну між Великобританією і Канадою для захисту молодих сімей, становить від 3 000 000 до 6 000 000 фунтів стерлінгів. На думку численних експертів і тлумачів королівських виступів, це чергова піар-акція Меган і Гаррі.