Дональд Трамп збільшив свої шанси на другий термін

Дональд Трамп підвищив свій рейтинг схвалення у вирішальний момент у році президентських виборів. “У нього більше шансів виграти другий термін”, пише Guardian.

Після того, як Берні Сандерс виграв первинні вибори в Неваді і утвердився в якості головного кандидата від демократів, нове соціологічне дослідження Геллапа вказує, що 49% американців схвалюють управління Дональда Трампа, а 48% – ні. Вперше більшість респондентів схвалюють роботу Трампа з тих пір, як Геллап почав проводити опитування про його президентство в січні 2017 року.

Сайт FiveThirtyEight повідомляє, що рейтинг схвалення Трампа підвищується з вересня 2019 року, коли почався процес імпічменту.

Після виправдання Сенатом, середній рейтинг схвалення лідера Сполучених Штатів становить 43,3 відсотка. 52,2% не схвалюють уряд глави держави.

CNN прокоментував, що підтримка Трампа зросла в потрібний час. Президенти з показником від 46% до 54% на початку року виборів близькі до переобрання. Президенти з рейтингом схвалення 45% або менше зазвичай програють.

Недільне опитування CBS News показало, що 65 відсотків американців вірять, що Трамп буде переобраний.

Згідно з RealClearPolitics.com, Берні Сандерс випереджає Дональда Трампа на 4%.