10 найкращих місць для роботи в Великобританії

Інтернет-гігант Google першим увійшов у список кращих місць для роботи у Великій Британії, багато переваг, надавалося компанією для своїх працівників, у тому числі безкоштовне харчування та медичне обслуговування. Один з британських рекламних порталів, заснованих на інформації, зібраної від співробітників, підготував список найбільш бажаних і кращих – на думку співробітників – місць для роботи у Великій Британії. Були враховані такі критерії, як розмір заробітку, допомоги та гнучкість робочого часу.

Google первым вошел в список лучших мест для работы в Великой БританииПерше місце списку посіла компанія Google і відразу за нею пішли, такі компанії, як: Anglian Water, Bromford Housing Group, Facebook і платформа Salesforce. Компанія, яка проводить дослідження, стверджує, що покладатися на думки співробітників і людей, що шукають роботу, була найбільш розумною, тому що вони краще інформовані про те, де варто працювати і хто пропонує найбільш вигідні умови.

Опитані працівники, які вважають, що зайнятість в Google – один з найцікавіших варіантів роботи, тому що компанія гарантує, що її співробітники задовольняються не тільки кількістю заробітку, але і будь-якими перевагами, що надаються компанією, включаючи безкоштовне харчування, а також безкоштовне медичне і стоматологічне обслуговування.

Ось як виглядає список найкращих місць для роботи у Великобританії, в тому числі перша десятка компаній:

  1. Google
  2. Anglian Water
  3. Bromford
  4. Facebook
  5. Salesforce
  6. Lookers
  7. Rentokil Initial
  8. Hiscox
  9. Apple
  10. HomeServe UK

Дуже багато гарних місць є для роботи в Англії не тільки, ті, що надані в статті. Також не менше тисячу вакансій, Ви можете знайти на нашому сайті www.eurabota.ua робота в Англії зараз доступна для всіх.