Навальний з посланням з в’язниці: пишаюся і сподіваюся на підтримку

Олексій Навальний звернувся з емоційним посланням з в’язниці. Лідер опозиції сказав, що він «гордий і сповнений надій», дізнавшись від свого адвоката про вчорашні масові протести в Росії, учасники яких вимагали його звільнення.

Навальний, який голодує вже чотири тижні, каже, що не знав, що відбувається, тому що в тюрмі є доступ тільки до одного телеканалу. Але його адвокат відвідав підзахистного і розповів про масові демонстрації в середу в багатьох містах по всій країні.

«Я чесно скажу, що в мені зароджуються два почуття: гордість і надія. Люди збираються на вулицях, а це значить, що вони все знають і розуміють. Вони не відмовляться від свого майбутнього, майбутнього своїх дітей, своєї країни. Так, якийсь час це буде складно і небезпечно, але ті, хто відводить Росію назад, приречені історією. У будь-якому випадку, нас більше. Росія буде щаслива”, – сказав найвидніший опонент президента Володимира Путіна.

“У той же час медики, в тому числі особистий лікар Навального, закликали його негайно припинити голодування, побоюючись, що в разі її продовження він може померти або серйозно пошкодити своє здоров’я”, – повідомляє AFP.