Черговий напад на британського політика

Вчинено черговий напад на британського міністра.

“Протестуючі проти заходів COVID в країні напали на міністра житлового будівництва Майкла Гоува в Лондоні, обсипаючи його образами і словесними нападками”, – повідомляє Guardian.

Кадри з соціальних мереж показують, що депутат на самоті йшов до свого офісу в Вестмінстері, коли його зустріли і оточили громадяни, які назвали його «абсолютним дурнем» і «гребаним ідіотом». Також звучали заклики до арешту Гоува на тій підставі, що ізоляція в країні незаконна.

На щастя, поліція відреагувала швидко, і депутату вдалося сховатися від натовпу.Інцидент був охарактеризований Даунінг-стріт, як «огидний».

Це відбулося всього через кілька днів після жорстокого вбивства ще одного британського депутата. Нагадаємо, 15 жовтня Девід Еймс отримав смертельне поранення в церкві під час зустрічі з виборцями.

Це другий політик, убитий менш, ніж за 5 років під час спілкування з народом. У 2016 році, за тиждень до референдуму про вихід Великобританії з Євросоюзу, ультраправий Томас Меїр застрелив парламентарія від Лейбористської партії Джо Кокс, яка виступала проти Брексіта.

З цієї причини на порядку денному острова стоїть питання безпеки політиків. Кілька днів тому стало ясно, що Великобританія розглядає можливість забезпечення правоохоронними органами своїх депутатів.