Wizz Air запускає 10 нових сполук з 4 польських міст. В Україну теж будуть нові рейси

Wizz Air розширює мережу сполук, пропонованих Польщею, на 10 нових маршрутах, з яких сім з аеропорту Катовіце Пижовіце. Перші польоти заплановані вже на березень наступного року.Wizz Air расширяет сеть соединений на 10 новых маршрутах

Про своє рішення перевізник повідомив на конференції, яка відбулася у понеділок, 27 листопада. Як було оголошено, з наступного весняно-літнього сезону пропозицію недорогих авіакомпаній буде збагачене ще 10 зв’язками, в тому числі сім з Катовіце і один з Варшави, Познані та Гданська. З Пижовице ви зможете літати в Малагу (Іспанія), Порту (Португалія), Фару (Португалія), Подгоріца (Чорногорія) та Мюнхен (Німеччина), а також в Україну – у Львів і Харків. З’єднання з Малагою, Фаро і Подгорицею будуть сезонними, залишаючись на цілий рік або до подальшого повідомлення.

До столиці Чорногорії можна буде літати сезонно з 18 червня, а також з Варшавського аеропорту Шопена до Львова з 26 березня, з Гданська – 20 травня. Більшість рейсів на нових маршрутах почнуться в червні, решта – в травні і березні. Найменше буде коштувати квитки до Львова і Мюнхен (39 PLN), за поїздку в Дортмунд вам доведеться заплатити (59 PLN) за 129 PLN і 100 PLN за Порто і Фаро.