Після нетривалої перерви літаки латвійської авіакомпанії знову з’єднають Одесу і Ригу

25 березня цього року латвійська авіакомпанія АirBaltic планує знову виконувати польоти за маршрутом Рига-Одеса, через півроку після зупинення їх в жовтні, повідомляє УНІАН.

латвийская авиакомпания АirBaltic

За затвердженим графіком, виліт літаків з Одеси буде по понеділках, середах і суботах пізно вночі о 3:40 з прибуттям до Риги 6:15 за місцевим часом. В Одесу польоти будуть виконуватися по вівторках, п’ятницях і неділях о 23:35 з прибуттям в міжнародний аеропорт “Одеса” 2:05 за київським часом.

“Починаючи з липня 2018 року, кількість рейсів Рига-Одеса-Рига буде збільшено до шести на тиждень”, – повідомив представник одеського аеропорту Дмитро Головченко.

Авіаперельоти будуть виконуватися на літаках Bombardier Q400NextGen і Boeing 737. Прилетівши з Одеси в Ригу, пасажири матимуть можливість при необхідності пересісти на транзитні рейси, що з’єднують більше 60 аеропортів по всьому світу.

Авіакомпанія АirBaltic пропонує пасажирам зручний графік польотів з аеропорту “Рига” з пунктами призначення маршрутній мережі авіакомпанії.

Аеропорт Одеси є одним з найбільших в Україні. Літаки літають в міста України, Європи, а також Азії і Африки.

Джерело economics.unian.net
06.02.2018