Український авиалоукостер SkyUp запускає регулярні рейси

Перший український авиалоукостер SkyUp вже в липні 2018 року почне виконувати регулярні рейси в Барселону, Ларнаку і Батумі, про це на нещодавній прес-конференції розповів власник авіакомпанії Юрій Альба.

 Украинский авиалоукостер SkyUp

Швидке оформлення усіх необхідних документів дало можливість розпочати виконання перших регулярних рейсів. На сьогоднішній день літаки компанії вже виконують чартерні рейси, перевозячи туристів на популярний турецький курорт Анталью.

Крім запланованих польотів на міжнародних маршрутах, літаки авіакомпанії будуть виконувати і внутрішні регулярні рейси: Київ-Одеса та Київ-Харків.

«Я сподіваюся, що літаки за цими маршрутами почнуть літати в першій декаді липня. Оскільки в сфері авіаперевезень існують певні проблеми і не все здійснюється в ті терміни, які заплановані. Квитки на внутрішні рейси будуть коштує 499 гривень. Ціни міжнародних перельотів ще підраховується», – повідомив власник авіаперевізника Юрій Альба.

Як раніше повідомлялося, компанія SkyUp оголосила про амбітні плани перевести до кінця 2018 року до 650 тисяч пасажирів. У парку компанії авіалайнери Boeing 737-800 NG (Neхt Generation), які можуть взяти на борт 189 пасажирів.

Джерело: www.eurabota.ua