В Україні починають працювати два нових лоукостера

Раніше анонсований прихід лоукостерів в Україну починає здійснюватися. Так, на минулих вихідних стало відомо, що свою роботу в нашій країні починає найбільший міжнародний лоукостер – ірландська компанія Ryanair.

Сьогодні ж стало відомо, що слідом за першим перекладачем в Україні починає працювати і інший лоукостер – німецька компанія Condor airlines.

Крім того, нові маршрути в Україні організовує вже працюють в країні перевізник – Wizz Air.

Згідно інформації, озвученої міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном, вже 20 березня німецька компанія Condor Airlines відкриває маршрути з декількох міст США в Київ.

Дістатися до України за зведеної ціною можна буде з таких міст, як Анкорідж, Billings, Бойсе, Бозмен, Уенатчи, Юджин, Фербанкс, Фресно, Spokane і Джуно.

Крім того, будуть доступні поїздки також з аеропортів Кетчикан, Лос-Анджелес, Льюістон, Медфорд, Міннеаполіс, Портленд, Пулман, Санта-Барбара, Сіетл і Сан-Франциско.

Також відомо, що з 18 червня 2017 року компанія Wizz Air організовує рейси зі Львова до Берліна, а з 25-26 серпня до польських містах Познань та Любляна і в німецький Франкфурт-на-Майні.

Забронювати квитки на оголошені рейси можна на сайті перевізника. Ціна за один квиток стартує від 579 гривень.

Повідомляється, що нові рейси авіакомпанії будуть виконуватися на літаках Airbus A320 на 180 місць і А321 на 230 місць. Зокрема, нові рейси в столицю Німеччини будуть виконуватися з 18 червня по середах і неділях, а польоти в Познань і Любліну почнуть здійснюватися з 25 серпня, по понеділках і п’ятницях, а рейси в Франкфурт-Хан – починаючи з 26 серпня, вівторок, четвер, кожну суботу.