Українські аеропорти істотно наростили пасажиропотік

Кількість пасажирів, які були обслужені в українських аеропортах за дев’ять місяців 2018 року, збільшилася майже на 24 відсотки.

Варто визнати, що планомірна і системна робота колективів українських аеропортів за збільшення кількості пасажирів приносить відчутні результати. Протягом січня-вересня спостерігався поступовий і значне зростання пасажиропотоку в аеропортах України. За цей період послугами транспортних підприємств скористалися 15,6 мільйона пасажирів.

Лідерами зростання пасажиропотоку за дев’ять місяців є аеропорт Київ, і львівський аеропорт у яких він становив 57 і 47 відсотків відповідно.

 аэропорт Киев

Суттєве збільшення кількості обслуговуваних пасажирів відбувається за рахунок нових рейсів, які виконуються як українськими, так і зарубіжними авіакомпаніями. Зовсім недавно на ринок пасажирських авіаперевезень вийшов найбільший європейський лоукостер Ryanair, який склав конкуренцію іншим бюджетним авіакомпаніям – Wizz Air і Ernest Airlines. Безумовно, пасажири від цього будуть тільки у виграші.

Нагадаємо, раніше ми писали про великий розпродаж, яку влаштувала авіакомпанія МАУ. Усі бажаючі можуть придбати квитки зі знижкою 50 відсотків.

Джерело: www.eurabota.ua

16.11.2018