Подорожувати зі Львова в Дортмунд літаками авіакомпанії Wizz Air можна буде на два місяці раніше

Один з найбільших європейських лоукостерів, угорська авіакомпанія Wizz Air оголосила про перенесення на два місяці раніше запуску рейсів зі Львова в німецький Дортмунд.

Wizz Air будет выполнять новые рейсы между Киевом и Дортмундом

Спочатку в авіакомпанії намітили дату польотів між двома містами з 21 травня цього року, але нещодавно було прийнято рішення про те, що перший рейс за цим маршрутом буде виконано 26 березня 2018 року, це випливає з повідомлення системи бронювання. Зі Львова в Дортмунд літаки будуть літати два рази на тиждень, по понеділках і п’ятницях.

Ціна квитків, які можна придбати на сайті компанії становить від 1749 гривень.

За даними інформаційного агентства УНІАН раніше в авіакомпанії повідомили, що планується запуск двох нових рейсів з Києва в столицю Португалії Лісабон, а також з Києва в столицю Естонії Таллінн. Перші польоти по цих маршрутах призначено на 19 квітня 2018 року.

З аеропорту «Львів» 26 березня цього року планується почати польоти в два міста Польщі: Гданськ і Катовіце.

Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, має 28 баз і виконує регулярні рейси по більш ніж 550 маршрутах між містами 43 країн світу.

Авіакомпанія має у своєму розпорядженні 87 самолетовAirbus A320 і A321. На Лондонській фондовій біржі акції Wizz Air котируються під тікером «WIZZ».

На сьогоднішній день в Україні, в київському аеропорту «Жуляни» базується два літака А320.

Джерело economics.unian.net
28.01.2018