Потяг «Київ-Бориспіль Експрес» став дуже популярним

На сьогоднішній день вже більше 400 тисяч пасажирів скористалися можливістю швидко доїхати потягом від головного залізничного вокзалу Києва до міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Популярність поїзда «Київ-Бориспіль Експрес» зростає щомісяця. Пасажиропотік вже виріс до рекордних 100 тисяч людей на місяць. Частота рейсів збільшилася, в годину пік їздять спарені склади, оскільки пасажирів дуже багато. В «Укрзалізниці» прогнозують, що кількість пасажирів і надалі буде поступово збільшуватися.

Планується, що до кінця 2019 року побудують платформу для зупинки «Видубичі». Таким чином, пасажири матимуть можливість зробити пересадку з однойменної станції метро на експрес до бориспільського аеропорту. Зараз по маршруту в обох напрямках поїзд робить одну зупинку –на станції «Дарниця».

На сьогоднішній день вартість квитка для дорослого становить 80 гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за підсумками травня три найбільших повітряних гавані України – аеропорти «Бориспіль», «Львів» та «Харків» – продемонстрували істотне зростання пасажиропотоку.

Проблему перевантаженості міжнародного львівського аеропорту вирішили, згадавши про старий аеровокзал. Тепер там відновлять обслуговування внутрішніх регулярних рейсів.