Навесні в аеропорту «Бориспіль» почнуть будувати готель

Для зручності пасажирів в бориспільському аеропорту запланували будівництво першого готелю.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» щороку обслуговує все більше пасажирів. Відсутність поблизу готелю для пасажирів – недолік, який необхідно якомога швидше усунути. Бувають різні ситуації, коли виникає необхідність переночувати. Пасажирам доводиться спати прямо в залі очікування, що перетворює подорож на випробування.

Тому керівництво бориспільського аеропорту, щоб підвищити рівень обслуговування пасажирів і комфортне очікування на рейс, нарешті прийняло рішення почати будівництво першого готелю. Про це в інтерв’ю повідомив генеральний директор транспортного підприємства Павло Рябікін.

Розповідаючи про майбутнє будівництво, топ менеджер відзначив, що для двох об’єктів вже видані технічні дозволи на підключення до мереж. Гроші на будівництво готелів будуть інвестувати приватні компанії. Перший готель почнуть будувати навесні цього року.

Як зазначив Павло Рябікін, в разі успішної реалізації планів будівельних компаній, в бориспільському аеропорту з’явиться близько 200 готельних номерів. На перших порах цього буде цілком достатньо, щоб охопити базовий попит.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кількість пасажирів, які скористалися послугами співробітників міжнародного аеропорту «Бориспіль» в 2018 році, збільшилася до 12,6 мільйона чоловік. Зростання в порівнянні з 2017 роком склало 20 відсотків.