Міжнародний аеропорт Львів збільшує пасажиропотік рекордними темпами

За одинадцять місяців 2018 року пасажиропотік львівського аеропорту показав рекордне зростання. За цей час число пасажирів, які скористалися послугами транспортного підприємства збільшилася в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 47 відсотків.

Згідно зі статистичними даними, які нещодавно були опубліковані прес-службою, кількість пасажирів, які були обслужені співробітниками транспортного підприємства склало майже півтора мільйона чоловік. У листопаді минулого року послугами аеропорту скористалися мільйон пасажирів.

Безпрецедентне зростання пасажиропотоку в аеропорту Львів у першу чергу стало можливим за рахунок значного збільшення числа регулярних і чартерних рейсів. Так, якщо в минулому році до листопада місяця було виконано 11 тисяч рейсів, то в цьому –  трохи більше 14 тисяч.

Переговори, які регулярно ведуть представники аеропорту з авіаперевізниками, приносять відчутні результати у вигляді суттєвого збільшення числа нових маршрутів по всьому світу.

Протягом січня-листопада 2018 року з найбільшої повітряної гавані Західної України було виконано близько 1200 регулярних і чартерних рейсів, що майже на третину більше, ніж у 2017 році.

Очевидно, що авіаційний транспорт стає серед українців все більш популярним і доступним. Цьому сприяє той факт, що на ринок пасажирських авіаперевезень виходять найбільші лоукостер Європи.

Нагадаємо, ірландський лоукостер Ryanair випустив в продаж 100 тисяч квитків за зниженими цінами, найдешевший квиток коштує 3 євро. Акція діє на всіх рейсах авіакомпанії з грудня 2018 по січень 2019 року.

Джерело: www.eurabota.ua

04.12.2018