З харківського аеропорту будуть виконуватися нові авіарейси першим українським лоукостером

Створена кілька місяців тому авіакомпанія SkyUp на початку літа починає виконувати регулярні міжнародні рейси з популярним туристичним напрямками. З харківського аеропорту літаки візьмуть курс на Тіват (Чорногорія) і Бургас (Болгарія).

харьковский аэропорт

Комерційний директор аеропорту «Харків» Владислав Ільїн в інтерв’ю інтернет-виданню «Центр транспортних стратегій» повідомив про те, що перший український лоукостер вже через кілька місяців після створення почне регулярні польоти з харківського аеропорту в п’ять міст Європи: Ріміні, Барселону, Ларнаки, Бургас, Тіват, а також, враховуючи величезну популярність Одеси як туристичного центру України, починаючи з червня, будуть виконуватися регулярні польоти. За умови гарної завантаження, рейси будуть виконуватися і в зимовий період.

Щодо подробиць запуску рейсу Харків-Одеса Ст. Ільїн зазначив: «У нас були переговори з SkyUp. Це вже вирішене питання, зараз йдуть технічні моменти, оформлення документів. За інформацією перевізника, у березні – на початку квітня вони планують відкрити продажу, в тому числі і на рейс Харків-Одеса».

Джерело cfts.org.ua
02.02.2018