Допомога іммігрантам в США і Канаду на 116300 $, земельні ділянки в США, і одна корова

Імміграція в США цікавить багатьох людей. Природний процес міграції населення може принести серйозні проблеми економіці країни. Риба шукає де глибше, а людина де краще. В одних країна і містах перенаселення, а в інших нестача робочих рук. Намагаючись вирішити цю проблему влади різних країн створюють програми соціальної допомоги переселенцям залучаючи їх деякою сумою “халявних” грошей, безкоштовними земельними ділянками, дешевими квартирами. Лідером в роздачі соціальної допомоги іммігрантам, США.

Столиця виробництва автомобілів намагається повернути колишню славу

Місто Детройт у штаті Мічиган пережив золоті часи розквіту в минулому столітті. Далі доля розпорядилася інакше. Конкурентна боротьба за ринки збуту змусила перенести виробництво автомобілів у країни з дешевою робочою силою.

Иммиграция в США детройт
Незважаючи на згортання випуску автомобілів і двигунів, у зв’язку з світовою кризою, в Детройті гіганти автомобільної промисловості «Дженерал моторс», «Форд», «Крайслер» досі тримають свої центральні офіси. У цьому місті вироблялися не тільки автомобілі, але і танки часів Другої світової війни. Місцева влада намагаючись зупинити відтік населення запропонували програму Challenge Detroit. Для бажаючих емігрувати в Америку, переїхати жити і працювати в Детройті пропонують матеріальну допомогу 2500$ США.

Вакансії в США, між іншим, на цій сторінці.

На Алясці все спокійно

На Алясці чисельність населення невпинно зменшується. Для бажаючих переїхати туди жити і працювати з урядового фонду виділяються підйомні, але з умовою, виплата після одного року життя в зоні вічних снігів і короткого літа.

Аляска, иммиграция в США

Життя серед білих снігів особливо людей не приваблює, золотої лихоманки поки немає. Влади беруть США приймають іммігрантів, але не всіх підряд. Тільки потрібних у промисловості фахівців.

Ніагара заманює молодих фахівців

У місті Ніагара-Фолс, США місцева влада створили програму підтримки молодих фахівців. Їм пропонують 7000$ доларів тільки за те, що вони будуть жити і працювати протягом 2 років на підприємствах місцевої промисловості.

работа возле Ниагарского водопада

Розрахунок досить простий. За 2 роки людина як то повинен звикнути до життя біля водоспаду і можливо захоче залишитися жити в Ніагара-Фолс. Иммигрирующие в Америку мають шанс закріпитись в Ніагара-Фолс.

Провінція Саскачеван, Канада запрошує молодих спеціалістів

Влада провінції прийняли програму прискореної імміграції для іноземних кваліфікованих робітників і фахівців. Під дію програми потрапляють також фермери, і бізнесмени бажають розпочати свою трудову діяльність в Канаді.

 иммиграция в америку, канада, саскачеван

Переселенцям заплатять 20 тис. канадських доларів або 14 тис. доларів США за умови роботи і життя в провінції не менше 7 років.

Американський місто Кертіс роздає земельні ділянки

Ідея в наш час коштує грошей. Американські влади міста Кертіс запропонували за хорошу ідею безкоштовний земельну ділянку. Ідея повинна мати відношення до покращення міської інфраструктури.

Нью-Гейвен теж може підкинути грошенят

Влада Нью-Гейвена намагаються залучити робочу силу обіцяючи різні привілеї мігрантам. Для бажаючих купити дім з місцевої казни дадуть безпроцентну позику в розмірі 10 тис.$ США. Якщо мігрант проживе в місті більше 5 років, то залишок кредиту списується. Крім цього, для утеплення будинку, діє програма завдяки якій бажаючі можуть отримати 30тис. $ США.

иммиграция в США Нью-Гейвен

Для тих, хто побажає залишитися, через 10 років борг в 30 тис. $ США списується.
Ви знаєте, що в Нью-Гейвене знаходиться знаменитий Єльський університет. Він розпочав свою діяльність з 1701 року.

Балтімор, штат Меріленд дає 5 тис. $ США, хто більше?

Балтімор портове місто часів розквіту якого канули в Лету. Економічна криза змусила згорнути важку промисловість, машинобудування, сталеливарні заводи. Переважна кількість місцевого населення (62%) афроамериканці, білих тут всього 28%.

Иммиграция в Балтимор США

Біле та чорне населення живе в різних районах міста. Для бажаючих переїхати в Балтімор влада дає 5 тис. $ США на покупку будинку. В Балтіморі багато покинутих квартир, які продаються за символічну ціну.

Штат Канзас не відстає

У штаті Канзасс роздають земельні ділянки що бажають переїхати на постійне місце проживання. Особливо швидко втрачають населення невеликі міста. Наприклад у місті Лінкольн можна безкоштовно отримати ділянку під будівництво житлового будинку.

 Штат Канзас

Переселенців звільняють від прибуткового податку на 5 років і дають кредит на навчання у вузі в розмірі 15 тис. $ США. Цього вистачить для оплати 3 років навчання.

Пайпстоун, провінція Манітоба грошей не шкодує

У Канаді давно вже спостерігається нестача робочих рук. У кожній провінції Канади свої програми по залученню мігрантів. Однак влада підходить до цього процесу вибірково. Перш ніж отримати запрошення, треба пройти систему відбору.

 Пайпстоун

В першу чергу запрошуються професіонали зі стажем роботи на батьківщині. Початківцям почати бізнес у цій провінції пропонують 24 тис. $ США для початку.

Нідерланди експериментують

Якщо американці і канадці дають гроші іммігрантам на певних умовах, то в Нідерландах їх роздають просто так. Для проведення соціальних досліджень виділена певна сума грошей з бюджету. Соціологів цікавить, що буде якщо кожному живе в місті будуть давати по 1тис. $ США просто так “на халяву”.

 Нидерланды

Соціальний експеримент показав, що переважна більшість із отримують матеріальну допомогу активізувало свою діяльність і стала працювати більше і краще. Очевидно що “Золотий Телець” поки не втратив свою силу. Робота в Нідерландах тут.

Князівство Астурія, Іспанія роздає гроші молодятам

На півночі Іберійського півострова в князівстві Астурія є село Понгу. Вона прославилася тим, що молоді пари, які вирішили залишитися тут жити отримують по 3 тис. євро плюс 6 тис євро на дитину народився в селі.

Княжество Астурия, Испания ищет иммигрантов

Життя тут розмірене, тече повільно і розрахована на любителя. Жити в селі, звичайно, можна. А ось на роботу треба їздити у великі міста за 30-40 кілометрів. тобто без автомобіля, як і без води і ні туди і ні сюди”. Робота в Іспанії тут.

У Тасманії можна отримати у користування цілий острів

Тасманія один з штатів Австралії, омивається Індійським і Тихим океанами. Для перехожих повз Тасманії кораблів на острові встановлені маяки. Для їх обслуговування потрібні люди. За обслуговування маяка і будов на острові Матсайкер платять заробітну плату.

Раблота в Тасмании на маяке

Дивитися на море і милуватися природою в повній самоті можна абсолютно безкоштовно. Погода на цьому острові відрізняється стійкими штормами і вітрами. Тільки справжній відлюдник може втриматися на такій роботі.

Заморські володіння Великобританії запрошують

Острів Піткерн один з п’яти населених островів належать Великобританії в Тихому океані. Населення острова складає 50 осіб.

Остров Питкерн, великобритания

Для 51 іммігранта є безкоштовна земля для будівництва будинку і цілий острів разом з іншими островами у користування. Робота в Англії на цієї сторінці нашого сайту.

Одна безкоштовна корова для японця

Не дивлячись на те, що японські острови не страждають від перенаселення, в деяких селах не вистачає людей. Село Мишима розташована на трьох островах в Японському морі запрошує любителів сільського життя.

Деревня Мишима

Для переїзду дають близько 800 $ США, будинок з трьома спальнями плюс допомога на кожен місяць протягом трьох років. Для того щоб відчути себе повноцінним селянином дають одну корову безкоштовно!

Підведення підсумків

Якщо підсумувати всі халявні гроші, які пропонують різні міста і країни отримаємо таку картину:

  • 116300 $ для переселенців у США халявних грошей;
  • земельні ділянки в США;
  • острови в Тихому океані;
  • одна корова в Японії;

Залишилася одна проблема: де знайти халявщиків на гроші, земельні ділянки і на японську корову?
Якщо вам сподобалася стаття про “халявних грошей і японської корові” скопіюй цю зноску https://www.eurabota.ua/articles/pomosh-immigrantam-na-116300-zemel-nye-uchastki-v-ssha-i-odna-korova своїм друзям для підняття настрою.