Фірма Polski Bus розпочне поїздки в Україну

Фірма Polski Bus спільно c Ideal Travel починає поїздки в Україну, спочатку в дві лінії – пише газета Money.

На першому етапі співробітництва пропозицію PolishBus позначається двома лініями з щоденними маршрутами, що об’єднують 18 міст Польщі з 7 точками в Україні.

автобус фирмы Polski Bus Перший маршрут: Щецин – Гожув Великопольський – Пила – Бидгощ – Торунь – Влоцлавек – Плоцьк – Варшава – Радом – Люблін – Львів – Івано-Франківськ – Чернівці.

Другий маршрут: Познань – Лешно – Вроцлав – Ополе – Катовіце – Краків – Тарнув – Жешув – Львів – Тернопіль – Вінниця – Хмільник – Херсон.

Маршрут буде здійснюватися автотранспортом Ideal Travel і українським партнером Fortuna Reisen. На обраних маршрутах Херсон-Познань у Тернополі відбувається зміна перевізників, а на маршруті Щецин-Чернівці зміна перевізників у Львові.

Фірма PolskiBus є одним з найбільших перевізників, який має 18 маршрутів до 26 польських міст. Крім того, PolskiBus має спрямування в 7 європейських регіонів: Берлін, Берлінський аеропорт Шонефельд, Братиславі, Брно, Будапешт, Прага і Відень.

Завдяки співпраці з партнерами платформа PolishBus, також об’єднує 28 додаткових маршрутів в Польщі та Європі. Перевізник на польському ринку працює з червня 2011 року.

Не тільки компанія Polski Bus пропонує Вам можливість з’єднання з Польщею, наш сайт www.eurabota.ua пропонує нові можливості з пошуку роботи за кордоном, заходьте, шукайте вакансії, пропозиції, надсилайте резюме, всі можливості у Вас в руках.