Низький рівень безробіття в Німеччині пробив нове дно

Кілька років рівень безробіття в Німеччині неухильно знижується, встановлюючи нові історичні рекорди. За новими даними Федерального агентства зайнятості (Bundesagentur f?r Arbeit), рівень безробіття в жовтні впав нижче прогнозованого рівня. На ринку праці постійно продовжують з’являтися нові робочі місця, пише germania.one.

Bundesagentur f?r Arbeit федеральное агентство занятостиГлава Федерального агентства зайнятості Детлеф Шеєле розповів про те, що в жовтні 2017 року близько 2,4 млн. чоловіків і жінок шукали можливість працевлаштуватися. У порівнянні з вереснем – це на 60 000 менше. А якщо порівнювати статистичні дані за минулий 2016 рік, то на 150 000 менше. Позитивні тенденції на ринку праці зберігаються, звичайно, цьому сприяє впевнене зростання економіки, що призвело до того, що рівень безробіття впав нижче, ніж очікувалося.

Ця новина буде цікава всім українцям, які, скориставшись необхідною інформацією на сторінці порталу www.eurabota.ua , запланували в недалекому майбутньому поїхати на роботу в Німеччину. Низький рівень безробіття підвищує шанси знайти роботу за яку будуть добре платити.