Якими маршрутами лоукостерів найбільш часто користуються українці

Експерти авіаринку, які були опитані «Апостроф» відзначили стабільну тенденцію зростання пасажиропотоку на рейси в країни, де працює велика кількість українських спеціалістів: Польща, Німеччина, Італія.

лоукостер - Wizz Air планирует открывать новые рейсыПостійно відкриваються нові маршрути, і в Європу можна літати за невисокими цінами. На український ринок пасажирських авіаперевезень заходять нові компанії, це підвищує конкуренцію між ними і, як наслідок ціни на квитки стають все більш доступні. Наприклад, «Міжнародні авіалінії України» пропонують різні знижки, що істотно знижує вартість польотів. На сьогоднішній день в Україні працює поки один повноцінний лоукостер – Wizz Air, який в 2018 році планує відкривати нові рейси на різних напрямках.

На наступний рік в Україну планують прийти кілька великих європейських компаній, серед них EasyJet і Germanwings. Не виключається, що і найбільший бюджетний перевізник Ryanair теж може почати працювати в нашій країні. Ці новини будуть цікавими насамперед тим нашим співгромадянам, які знайшовши роботу на www.eurabota.ua., хочуть швидко і за прийнятну ціну полетіти в країну, де вони працевлаштовуються.