Ще з одного аеропорту України виконуватимуть регулярні рейси в Європу

Починаючи з 2 липня 2018 року з аеропорту Запоріжжя виконуватимуть регулярні рейси до Варшави, про це повідомили керівники транспортного підприємства на прес-конференції в Агентстві регіональних ініціатив.

Аэропорт Запорожья фото

Регулярні рейси за маршрутом Запоріжжя-Варшава буде виконувати польський авіаперевізник LOT. Час прильоту до столиці Польської Республіки спеціально підібрано так, щоб ті пасажири, які подорожують далі в країни Західної Європи або Північної Америки довго не чекали на пересадку.

На авіалінії будуть літати літаки Embraer, які можуть взяти на борт до 82 пасажирів, планується, що польоти будуть виконуватися до шести разів на тиждень.

Згідно статистичних даних в минулому році було обслуговано 350 тисяч пасажирів, підсумки за перший квартал 2018 року показують суттєве зростання пасажиропотоку в запорізькому аеропорту на одну третину.

Заступник директора КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» Олексій Дубревский розповів, що успішно пройшла апробацію і вже працює система онлайн-реєстрації пасажирів, яка «дозволяє істотно заощадити час реєстрації, створити для пасажирів більш комфортні умови перебування в аеропорту».

На сьогоднішній день аеропорту Запоріжжя будується новий пасажирський термінал, який розрахований на обслуговування 400 пасажирів на годину. Здача об’єкта запланована на грудень 2019 року.

Джерело: www.eurabota.ua