Авіакомпанії України збільшили пасажирські перевезення

За останніми статистичними даними обсяги пасажирських перевезень у період з січня по квітень цього року збільшилися на 15,4%, про це повідомляє Державна авіаційна служба.

Пассажиры фото

Такий значний ріст числа пасажирів порівняно з аналогічним періодом минулого року вийшов у першу чергу тому, що на український ринок пасажирських авіаперевезень заходять нові компанії, створюючи конкурентне середовище, що призвело до значного здешевлення вартості квитків. Цей факт суттєво збільшив число потенційних клієнтів пасажирських авіакомпаній.

Пасажиропотоки через аеропорти України зросли на 23,7% і склали понад 5,1 мільйонів чоловік. Пасажиропотік на міжнародних рейсах збільшився на 24,5%, авіакомпаніями перевезено близько 4,5 мільйона пасажирів.

Збільшення чисельності польотів також стало важливим чинником, що дав можливість збільшити кількість перевезених пасажирів. За період з січня по квітень авіакомпаніями виконано 26,9 тисяч комерційних рейсів. Зростання порівняно з аналогічним періодом 2016 року склав 6,5%.

Джерело: www.eurabota.ua