Wizz Air планує відкрити новий центр підготовки пілотів

До кінця цього року угорський лоукостер Wizz Air відкриє в Будапешті великий центр підготовки пілотів.

Венгерский лоукостер Wizz Air

Для практичних занять закуповуються два нових комплексних пілотажних тренажера Airbus A320, один статичний пілотажний тренажер, а також тренажери для навчання пілотів під час надзвичайних ситуацій та при пожежі.

Цей комплекс, який буде знаходиться недалеко від Міжнародного аеропорту імені Ференца Ліста, стане найбільшим центром авіаційної підготовки у Східній Європі. При будівництві застосовуються ефективні та безпечні для навколишнього середовища технології.

Крім тренажерів також будуть 14 навчальних приміщень, офіси для співробітників, кімната для відпочинку. Планується, що з часом центр буде розширяться.

Пасажиропотік компанії постійно збільшується, за рік зростання склало 20%. Протягом п’яти років утричі буде збільшено флот, це основна причина, щоб побудувати навчальний центр для навчання своїх пілотів.

До кінця 2018 року в Wizz Air будуть працювати більше тисячі пілотів і двох тисяч бортпровідників.

«Новий центр розширить можливості по набору і підготовки співробітників, а також буде підтримувати стрімке зростання нашої компанії», – зазначив виконавчий віце-президент та головний операційний директор Wizz Air Дідерік Пен.

Джерело: www.eurabota.ua