Виконання плану по реалізації угоди про асоціацію – важлива робота для української влади

Минуло майже два місяці після того, як 1 вересня угоду про асоціацію з Європейським Союзом і Україною початок повноцінно діяти.

Для реалізації цього документа розроблений детальний план, який був прийнятий на засіданні кабміну в середу, 25 жовтня. За словами віце-прем’єра з питань європейської інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, представлений документ містить більше двох тисяч завдань з реалізації угоди, потрібно буде виконати більше п’яти тисяч заходів.

соглашение об ассоциации с Европейским Союзом

Серед іншого, документ містить дорожні карти, узгоджені зі стороною ЄС, які повинні зблизити законодавство України з європейським у багатьох важливих сферах життя країни.

Присутній на засіданні голова представництва ЄС в Україні Юг Мінгареллі підкреслив, що угода про асоціацію – це можливість швидкої модернізації країни, відновлення зростання економіки, поступової інтеграції в європейський ринок. Дипломат сказав, що необхідна комунікація з людьми для пояснення переваг, яке дає угоду.

Багато українських громадян не чекаючи виконання плану високопоставлених чиновників, самі стають ближче до Європи, знаходячи для себе підходящі вакансії на www.eurabota.ua.