Adria Airways знову почали літати в Україну

Свою роботу в Україні знову почала авіакомпанія Adria Airways, що є найбільшим перевізником Словенії. Нагадаємо, що компанія була вимушена піти з нашої країни рівно п’ять років тому. Перший за довгий час рейс компанії був здійснений 29 жовтня по маршруту Любляна-Київ-Любляна. В компанії оголосили, що польоти в столицю Словенії здійснюються з київського аеропорту Бориспіль. Час знаходження в повітрі складе всього лише три години.

adria-airways

На маршруті працює повітряне судно типу Bombardier CRJ-900LR, на борту якого збожеволіє до 86 пасажирів. Вартість квитків на рейс стартує від 108 євро. Літаки словенського перевізника будуть працювати по четвергах, а також п’ятницях. Якщо маршрут буде користуватися популярністю, то кількість літаків на ньому буде збільшено.

Нагадаємо, що з України в Європу можна дістатися не лише літаком, але і потягом. Дорога порівняно не дорога і дозволить з комфортом доїхати до місця відпочинку чи роботи. Якщо ви знаходитесь в пошуку, то на сайті www.eurabota.ua можна знайти роботу в Словенії без особливих труднощів. Зарплати в цій країні радують, так як починаються від 700 євро