Володимир Зеленський виконав три з 21 обіцянки

Президент України Володимир Зеленський виконав лише три з 21 обіцянки, зроблених, коли він вступав на посаду рік тому.

Про це свідчать матеріали київського видання «Країна». З 20 травня 2019 року по теперішній час реалізовано лише три пункти програми, оголошеної Зеленським.

Іноземцям надано право володіння сільськогосподарськими угіддями, прийнятий закон про відсторонення глави держави, а депутати Верховної Ради позбавлені імунітету.

«Однак остання обіцянка не була повністю виконана. Рік тому Зеленський заявив, що судді також будуть позбавлені імунітету»,- додали ЗМІ.

«Країна» наголосила, що замість зниження податків президент ввів більше платежів на користь скарбниці.

«Серед невиконаних обіцянок були введення відповідальності за голосування за чужими картками в парламенті, прийняття закону про референдуми, безкоштовні щорічні медичні огляди та інші»,- додало видання.

ЗМІ відзначили, що рейтинг Зеленського впав більш, ніж на 30 відсотків з моменту його приходу до влади. «На даний час відсоток схвалення президента становить 39,9%», – пише ЗМІ з посиланням на опитування, опубліковане кількома днями раніше. «Нинішній глава держави був обраний з 73 відсотками голосів», – згадує “Країна”.

Виступаючи сьогодні з нагоди своєї першої річниці при виконанні службових обов’язків, президент сказав, що розгляне можливість участі у виборах 2024 року.