У Львові будуть оформляти в три рази більше закордонних паспортів

Після реконструкції у Львові відкрився сервісний центр, що займається оформленням і видачею громадянам України закордонних паспортів. У стінах нового центру щодня зможуть приймати близько 500 осіб, що у три рази більше, ніж міг у себе вмістити старе установа. Паспортний центр розташований за адресою: вулиця Словацького Ю., 1.

во Львове открылся сервисный центр, занимающийся оформлением и выдачей гражданам Украины заграничных паспортов

Сервісний центр, що спеціалізується на видачі закордонних паспортів від Державного підприємства «Документ» знаходиться в історичному центрі Львова – в будівлі Головпоштамту.

Відзначимо, що в модернізованому центрі можуть обслуговуватися не тільки жителя міста і області, але і всі інші громадяни України. До послуг клієнтів установи представлені 18 кабінетів, а також 4 довідкових вікна, у яких працюють десятки співробітників.

Крім закордонних паспортів, у центрі можна отримати різноманітні довідки, апостильовані документи, а також оформити страховку. Отримавши документи, ви можете відразу ж виїхати на роботу за кордон, в чому вам допоможе сайт www.eurabota.ua. Окремо, радимо розглянути можливість роботи в Чехії. Вакансії в цій країні розміщені на сторінці “Робота в Чехії“.