Україна значно розширює мережу візових центрів

Незабаром українське зовнішньополітичне відомство ініціює роботу відразу ж 18 візових центрів. Установи будуть розташовані на території 16 держав планети.

Повідомляється, що вже з останнього літнього місяця 2019 року мережа візових центрів почне працювати вже в 74 населених пунктах світу, а не в 56, як раніше.

У МЗС офіційно підтвердили плани про відкриття лише в серпні відразу ж 18 центрів обслуговування громадян іноземних держав.

Найближчим часом отримати вітчизняну візу можна буде громадянам майже всіх країн. Співробітники консульської служби будуть оформляти документи в 74 країнах світу.

Читайте також: У Нью-Йорку знизять штрафи за зберігання марихуани

Швидко і порівняно легко отримати документи для відвідування нашої країни можна буде в Кабулі, Сіднеї, Лондоні, Ахмедабаді, Олександрії, Чандигархі, Маскаті, Анталії, Тель-Авіві, Бангкоку, Мінську Парижі, Веллінгтоні, Хайдабараді, Рамаллі, Мехіко, Досі і Гаазі.

У МЗС уточнили, що жителі даних міст можуть подати свої заявки на відвідування України в будь-якій зручній для них формі – в електронній або ж особисто відвідати консульство. У будівлі вітчизняного зовнішньополітичного представництва також можна замовити ряд додаткових послуг: апостиль і переклад паперів, оформити страховку, найняти кур’єра, зробити фото і багато іншого.

Звернувшись до візового центру, іноземці можуть отримати свої папери, а також послуги супроводу для поїздки до України.