Візові центри в Дніпрі без роботи не залишаться

Візові центри Польщі, Чехії та Литви, а також консульство Ізраїлю, які розташовані в місті Дніпро працюють для українських громадян, які бажають швидко і без затримок оформити необхідні документи для в’їзду в одну з цих країн.

 39_main

Громадяни України, як наголошують провідні соціологи країни, відрізняються великою мобільністю і все більше їздять за кордон. Польща, Чехія особливо популярні серед українців, більшість трудових мігрантів їдуть саме в ці країни Євросоюзу. Ізраїль і Литва також цікавлять наших співгромадян не тільки в плані тимчасового працевлаштування, але і як цікаві туристичні напрямки. Тому, щоб оформити величезну кількість необхідних документів, ці країни мають в Україні багато візових центрів і консульств, в тому числі і Дніпрі.

На сайтах візових центрів Польщі, Чехії та Литви, а також консульства Ізраїлю в Дніпрі кожен може отримати інформацію, необхідну при оформленні віз для конкретної мети. Є можливість задати питання менеджеру-консультанта, який у режимі онлайн дасть на нього чітку відповідь.

Хоча представники візових центрів і консульств запевняють, що все працює, як годинник, однак реальне життя завжди відрізняється від ідеально намальованої картини. Наприклад, на сайті візового центру Польщі самостійно записатися в чергу практично нереально, оскільки невідомо, коли Консульство призначить день запису, до того ж це відбувається дуже рідко. Більш реалістичний, але не без труднощів, спосіб – зателефонувати в колл-центр.

Звичайно, бажаючих оформити візи багато, тому для здачі документів доводиться годинами чекати своєї черги. Багато людей, які оформляють візу, пишуть на різних форумах, що обіцяють зробити документи до однієї даті, а насправді часто це не так. Багато хто з-за цього втрачають можливість виїхати вчасно на роботу або взагалі роботодавець відмовляється. Так що приходиться констатувати, що не все так безхмарно і ясно у роботі цих установ.