Впевненість голландських виробників близька до рекордно високої

За останніми опублікованими даними Статистичного управління Нідерландів (CBS), рівень довіри між голландськими виробниками готової продукції в листопаді становив 9,1% проти 8,2% у жовтні.По данным Статистического управления Нидерландов (CBS), уровень доверия между голландскими производителями готовой продукции в ноябре составил 9,1% против 8,2% в октябре

Це найвищий рівень з лютого 2008 року. У січні 2008 року довіру виробників досягло рекордного рівня-9,4%. Всі компоненти показників впевненості виробників є позитивними на листопад 2017 року.

Виробники, які очікують зростання виробництва протягом наступних трьох місяців, перевищують очікувані обсяги виробництва. Середня добова продуктивність, вироблена голландської обробною промисловістю, в жовтні 2017 року перевищило 5% порівняно з тим же місяцем минулого року. Протягом двох років виробництво продукції постійно перевищує рівень того ж періоду в річному обчисленні. Самий сильний ріст спостерігався у галузі транспорту та електротехнічного обладнання.

Для тих українців, які шукають для себе можливість поїхати працювати в Нідерланди, така інформація означає, що кількість вакансій буде тільки зростати, і збільшувати шанси знайти хороше робоче місце. Корисну інформацію можна знайти на www.eurabota.ua.