Великі зарплати в маленькому князівстві

Найменша країна Європи, князівство Монако, може стати для українців, які хочуть працювати за кордоном, відмінним варіантом для істотного поповнення свого бюджету. Заробітні плати в цій країні – одні з найвищих у Європі.

княжество Монако, может стать для украинцев, которые хотят работать за границей, отличным вариантом для существенного пополнения своего бюджета

Тут працюють сотні представництв світових економічних гігантів, тому для висококваліфікованих фахівців з вищою освітою робота знайдеться в два рахунки. Також і для фахівців робочих спеціальностей теж є багато вакансій. Робота для українців в Монако має ряд незаперечних переваг.

По-перше, в цій країні немає квот робочих місць для іноземних громадян, головне, підійти роботодавцю. По-друге, ставка оподаткування істотно нижче, ніж в інших країнах Європи, а звичного для українців прибуткового податку і зовсім немає. По-третє, високий рівень оплати праці, середня зарплата в Монако – 5500 євро.

Найбільш часто на роботу потрібні програмісти, фахівці зі страхування і в туристичному секторі. Для некваліфікованих працівників є багато вакансій няні, сиділки, домробітниці, будівельні спеціальності. Багато цікавої інформації про працевлаштування в Монако можна прочитати на www.eurabota.ua.