Українки все частіше виїжджають на роботу в екзотичні країни

Хвиля еміграції з України набирає все більші і більші темпи. Не дивлячись на те, що за перший місяць 2017 року в країні з’явилося 80 тисяч нових вакансій, українці воліють працювати за кордоном, оскільки це дозволяє не тільки заробляти набагато більше, ніж на батьківщині, але і подорожувати.

В даний момент на ринку працевлаштування все більшої популярності набуває новий тренд – робота в екзотичних країнах. Найчастіше для подібної зайнятості шукають жінок, які готові йти на ризик і їхати в далекі країни заради кращої долі.

1462184311_16340

Приміром, у Кувейт постійно потрібні стюардеси, зарплата яких починається від 60 тисяч гривень. Якщо здобувачки молодше 30 років, мають відмінне здоров’я та володіють англійською мовою, то «шлях у небо» їм завжди відкритий.

Українки також завжди можуть знайти роботу в Південній Кореї. Найлегше влаштуватися в цій країні на позицію масажистки, які заробляють від 27 тисяч гривень. Зазначимо, що здобувачки будуть працювати виключно по спеціальності і ніяких «додаткових послуг» надавати їм не доведеться.

Багато вакансій на роботу аніматорів в Єгипті. Так, на цій позиції можна заробити від 21 тисячі гривень. Для того, щоб отримати цю роботу, потрібно бути не старше 35 років, мати досвід роботи з дітьми і володіти приємною зовнішністю. При цьому роботодавець оплачує переліт в обидві сторони, візу, проживання та харчування, а також медичну страховку та уніформу.