Росіяни їздитимуть в Україну за візами біометричного зразка

Міністерство закордонних справ України має намір запровадити біометричні візи для росіян Про це повідомив глава зовнішньополітичного відомства країни Павло Клімкін. Чиновник упевнений, що росіяни повинні в’їжджати на територію України виключно за результатами проведення процедури біометричного контролю на кордон.

Планується, що спеціальні засоби зчитування біометричної інформації будуть встановлені на всіх ділянках державного кордону України – наземної, морської і повітряної. средства считывания биометрической информации будут установлены на всех участках государственной границы УкраиныВін упевнений, що в Україні необхідно не тільки вимагати біометричних даних в’їжджають росіян, але і встановити за ними контроль під час перебування на території країни. Міністр зазначив, що в таких вимогах немає нічого не звичайного, оскільки аналогічна система прийнята в Ізраїлі.

Зазначимо, що з позицією глави МЗС солідарний і інший видатний діяч української влади – Олександр Турчинов, який є головою Ради національної безпеки і оборони. Нагадаємо, що ресурс www.eurabota.ua створений спеціально для того, що б ви змогли швидко знайти роботу в Європі. Рекомендуємо вам звернути увагу на наш розділ “Робота в Німеччині“, де ви знайдете тисячі свіжих вакансій.