Гончарук: Україна зробила все, щоб отримати гроші від Євросоюзу

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що уряд виконав усі умови, які необхідні для отримання макрофінансової допомоги від Європейського союзу.

Як повідомив Гончарук в своєму Telegram-каналі, Європейська комісія вже розпочала виконання всіх необхідних процедур, які потрібні для переводу макрофінансової допомоги Україні в розмірі 500 мільйонів євро.

«Те, що Європейський союз вирішив все-таки виділити гроші для нашої країни свідчить про високий рівень довіри його керівництва до української влади»,- вважає український прем’єр. Також він підкреслив, що виділення допомоги Євросоюзом – демонстрація підтримки реформ, які проводяться в нашій країні.

Однак поки ці реформи не вплинули на покращення життя більшості українців. Лише вплинули на нечуване підвищення заробітних плат топ-чиновників і керівників державних підприємств.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що директор «Укрпошти» Ігор Смілянський отримує набагато більшу заробітну плату, ніж президент Сполучених Штатів Дональд Трамп.

Валютні резерви Національного банку України на сьогоднішній день на 27 відсотків менші від нормативів, які рекомендує Міжнародний валютний фонд.