Стало відомо, що українцям необхідно для того, щоб безкоштовно навчається в Гарварді

Гарвардський університет відкрив про набір студентів для участі в спеціальній стипендіальній програмі для громадян України.

Так, молоді українські студенти та науковці мають можливість пройти безкоштовне навчання у найпрестижнішому Вузі США – в Гарварді.

Програма ініційована Гарвардської літньої школи українознавства, яка дає можливість українцям безкоштовно пройти сім тижнів різних акредитованих курсів. Студентам пропонуються академічні кредити, які допоможуть не тільки отримати освіту, але і ознайомиться з життям у США.

Взяти участь у програмі можуть всі аспіранти і студенти-магістри українських Вузів. Всього українці мають можливість отримати 8 кредитів.

Зазначимо, що основні витрати на себе бере Український науковий інститут Гарвардського університету, проте його співробітники заохочують студентів шукати додаткові джерела фінансування.

У поточному році студентам пропонується прийняти участь у вивченні двох курсів: “Держава – Суспільство: відносини в сучасній Україні” (4 кредиту, проф. Софія Уїлсон) і “Суспільство, культура і політика в модерній Україні” (4 кредиту, професор Сергій Біленький).

Пройшовши дані курси, українці зможуть вивчити і по-новому поглянути на історію України протягом останніх 200 років.

Робота літньої школи Гарварду буде проходити в період з 17 червня по 5 серпня.

Подати свої заявки на участь в програмі всі бажаючі можуть до 13 березня. Всім кандидатам, які не потребують фінансової підтримки необхідно оформити візу (сертифікат І-20 для отримання студентської візи F-1). Даними студентам необхідно підготувати та надіслати всі документи до 17 квітня.

Дізнатися більше можна за цим ПОСИЛАННЯМ.