У цьому році на український ринок пасажирських авіаперевезень зайдуть ще два лоукостера

В даний час активно ведуться переговори про захід на український ринок пасажирських авіаперевезень ще двох бюджетних авіакомпаній, про це в інтерв’ю 5 каналу повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Цей рік по всій ймовірності може стати рекордним за кількістю авіакомпаній, які зайдуть на український ринок пасажирських авіаперевезень. Практично на завершальному етапі знаходяться переговори з представниками двох лоукостерів, розповів Володимир Омелян, він зазначив, що поки не може говорити більш конкретно, як просувається переговорний процес, але до кінця цього року очікується вихід на український ринок як мінімум двох авіакомпаній. За однією впевненість в успіху становить 90%, за іншою – ще 50 на 50.

новые лоукостеры в Украине

Високопоставлений чиновник також підкреслив, що в 2018 році починає виконувати рейси нова українська бюджетна авіакомпанія Sky Up, продаж квитків розпочнеться вже в березні.

Раніше повідомлялося, що найбільша авіакомпанія-лоукостер Європи Ryanair з осені починає виконувати регулярні польоти з двох українських аеропортів: «Бориспіль» і «Львів», керівництво харківського аеропорту, веде з компанією переговори про можливість у найближчій перспективі виконання рейсів з Харкова.

Джерело eurabota.ua

01.03.2018