Депутат Антикорупційної комісії України помер в таксі

“Молодий український депутат, який брав участь в розслідуванні корупції в оборонному секторі, помер сьогодні о 3 годині ночі в таксі в Києві”, – повідомляє прокуратура України.

33-річний Антон Поляков належав до партії «За майбутнє» після того, як покинув партію «Слуга народу» і став членом парламентської комісії з боротьби з корупцією.

Генпрокуратура повідомила, що Поляков був знайдений без свідомості на задньому сидінні таксі після того, як його зупинив патруль міліції за порушення правил дорожнього руху.

Поліція Києва повідомила, що депутату стало зле в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поліція і генпрокуратура проводять слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Причину смерті має встановити судово-медична експертиза.

За попередніми даними народний депутат помер в результаті серцевого нападу.

“Водій повідомив, що пасажир підійшов до зупинки громадського транспорту за межами центру міста, а потім поскаржився, що йому стало зле”, – йдеться в заяві прокуратури.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (“Умисне вбивство”) Кримінального кодексу України з позначкою «Природна смерть».