Туреччина офіційно запросила туристів з 70 країн

Анатолійське інформаційне агентство повідомило, що Туреччина направила листи, що гарантують безпечний туризм, в 70 країн. Кожен з листів було особисто підписана міністром туризму країни Мехметом Нурі Ерсой. В доповнення до листів Туреччина почала телефонну дипломатію, яка гарантує країнам безпеку інфраструктури охорони здоров’я.

У них Ерсой запевняє, що країна діє відповідально у всіх процедурах і гарантує 70 країнам свою безпеку в якості туристичного напрямку за допомогою строгої системи сертифікації туристичних об’єктів. Він стверджує, що це безпечне місце для туризму, з точки зору COVID-19.

“Країна направила офіційні листи про наміри в ті 70 країн, громадяни яких вважали за краще Туреччину в якості туристичного напрямку за останні роки. У листах міститься інформація про забезпечення здоров’я та безпеки туристів і службовців, а також перелік заходів, прийнятих в транспортних засобах, готелях і ресторанах . Крім того, в листах вказані списки можливостей закладів охорони здоров’я на провінційному та регіональному рівнях “, – додав міністр.