Економіці Швейцарії потрібні фахівці з інших країн

Незважаючи на невелику територію, економічно Швейцарія – сильна країна. Навіть криза 2008 року, яка підкосила економіку США та інші розвинені країни, не зміг похитнути рівень зайнятості та оплати праці. У 2017 році безробіття становить всього 3%.

Роботодавці створюють всі умови, щоб не втрачати своїх робітників і якщо виникають труднощі, то швидше переведуть їх на скорочений робочий день, ніж просто звільнять кваліфікованих фахівців.

 квалифицированый специалист в Швейцарии

Приблизно третина найманих працівників не є громадянами Швейцарії. У цій країні велика кількість висококваліфікованих фахівців різного профілю, які приїхали з-за кордону. Без них швейцарська економіка не змогла б так ефективно функціонувати.

Для тих, хто планує спробувати свої сили і влаштуватися в цій країні, буде корисно дізнатися, що в середньому в Швейцарії працюють більше 41 години на тиждень. Потрібно отримати дозвіл на роботу і зареєструватися в місцевих органах влади, інакше ризикуєте опинитися без підстав для оплати свого нелегального праці. На www.eurabota.ua можна дізнатися докладну інформацію про умови працевлаштування в Швейцарії.